Dette skjer på Kulå

Kommende "happenings" på Kulå


Cozy
Cozy

Påskedans med Cozy 31. mars.
Kl. 20.00 - 02.00
(18 års ardersgrense)
Cover: 150,-

”Kanskje det mest allsidige dansebandet vi har”, sier impresario Alf Aarseth i Flan Booking.
---
Her får du alt fra rolige ballader til heftig rock’n roll. Repertoaret spenner seg fra Olav Stedje til AC/DC – Alt etter hva publikum ønsker.

Skal det arrangeres dans, firmafest, festival, julebord eller bryllup? Til nesten hvilken som helst festlighet kan Cozy stå for musikken! Tilbakemeldingene fra arrangører og danseglade har vært overveldende.

Dette er ett av de lokale banda som har lengst fartstid. Kanskje er dette nettopp fordi de er så flinke til å oppdatere seg. Opphavsmann Øystein Liavåg er selve stammen i bandet og han har valgt bandmedlemmer fra øverste hylle. Venche og Finn Arne er vokalister i toppklasse.

Med Cozy får du oppleve et komplett band med kvalifiserte musikere som stortrives med å fremføre musikk og få folk i godt humør.

En kveld med Cozy må oppleves!


Besetning:

Venche Leite – Vokalist.

Finn Arne Lillevold – vokalist, gitarist.

Oddgeir Sørlie – Trommer.

Glenn Huldal – Bass, kor.

Øystein Liavåg – Gitar, kor.

Vassendgutane
Vassendgutane

Utekonsert med Vassendgutane den 23. juni.
Kl. 20.00 - 02.00
(18 års ardersgrense)

”Helane i Taket” er navnet på Vassendgutane sin turne i 2018. Dette vil bli tidenes år for Vassendgutane, som styrer mot den 22. turnesesongen i orkesetet si historie.

25 Mai blir ein merkedag i 2018, då kjem det ny plate i butikkane og nytt album på bla. Spotify. Vassendgutane skal ha stort musikkslepp på Kiwihallen i Ørsta 26 Mai der dei nye songane blir presenterte. Vassendgutane er i full aktivitet i sitt studio : Audiofarm, med innspeling av nye songar. Her blir det både fine balladar og fengande allsongar opplyser managementet.

Vi er godt i gang med booking av 2018, mange helger er allereie selde. Dei viktigaste festivaljobbane er allereie plasserte på kalendaren og halljobbar haust og vinter 2018 er under planlegging.

På ”Helane i Taket ” turneen 2018 vil framleis det visuelle inntrykk og det klare gode lydbiletet stå i fokus. Dei nye sangane krydra med Vassendgutane sine store hits, vil sette rammene for konsertane i 2018

Primo Februar slepp ”blodfan” Kristian Djupnes sin eigen singel : ”400 Saudehaud” som Vassendgutane har produsert for den populære Farmen deltakaren. Dette er ein fengande melodi som blir urframførd i Bergen 3 februar i Framohallen av Kristian saman med Vassendgutane.

Festcountry vil framleis være VASSENDGUTANE sitt varemerke.

På turneliste: www.vassendgutane.no kan du sikre deg billettar til konsertane med eit av Norges beste band, opplyser Vassendgutane sin manager , som også vel å sitera ein av Vassendgutane sine faste arrangørar frå Lindesneshallen: ”No har eg booka Vassendgutane for den sjuande gongen, med fellesnemnar at samtlege konsertar har blitt utselde i god tid før karane er komne fram.”


Vassendgutane 2018 ”Helane i Taket” er:
Sindre Aam - Vokal, Bass
Arthur Johan Bjørdal - Vokal, akkgitar
Ernst Olav Brune - Trekkspel
Rune Ståle Brautaset - Vokal, akkgitar
Frank Willy Utgård - Elgitar, vokal
Henning Antonsen - Steelgitar, vokal
​Kim Erik Lillestøl - Trommer, vokal
Kenneth Lande
​Olai Thomasgård
Gert-Jo Garnes
Kim Tvedt
Simon Trå

Tico
Tico

Tico spiller før, i pausene og etter Vassendgutane den 23. juni.
Kl. 20.00 - 02.00
(18 års ardersgrense)

Har du hatt gleden av å høre den fantastiske trubaduren Tico?
Terje Stang har valfartet over det vide land i de siste 15 år, og er helt klart å regne som en av de fremste trubadurer i norge. Alle plasser hvor Tico besøker sine pubgjester blir han møtt med fantastiske tilbakemeldinger. Hans varemerke har blitt topp stemning og masser av allsang.
Den friske østfold-gutten har også markert seg i orkestersammenheng, og før den proffesjonelle trubadurkarieren startet var Terje Stang gitarist og vokalist med flere av de ledende norske pop-orkester.

Så kjære publikum legg turen dit Tico spiller så garanteres det fra bookingselkapets side - uforglemmelige kvelder!