Dette skjer på Kulå

Kommende "happenings" på Kulå


Vassendgutane
Vassendgutane

Utekonsert med Vassendgutane den 22. juni.
Kl. 20.00 - 02.00
(18 års aldersgrense)

Kjøp billetter online her: https://tikkio.com/tickets/8500-vassendgutane
Du får også kjøpt billetter på Kulå.

Vassendgutane 2019  ”Tidsreise”
18 Desember 2018 ble Vassendgutane tildelt sitt  19 trofè. Da de ble Gullplate overlevert for ”Du & Ej  & Meetoo”.
Det at en Norsk artist er blitt tildelt så mange trofè for sine album, taler sitt klare språk om bandets eventyrlige suksess gjennom 23 år.
Managementet opplyser at nye rekorder ble satt i 2018 og at bookingplanen for 2019 kun har noen få hull fra å være fullbooket.

”Tidsreise” er årets turnenavn. Ny settliste er ferdig , og som  turnenavnet hevder, vil publikum i år bli tatt med på en tidsreise i den enorme katalogen av låter som bandet disponerer.  Vi vil få oppleve noen av de tidlige låtene som satte Vassendgutane på det Norske  artistkartet.  Disse blir pakket inn i en produksjondrakt som samsvarer med nåtiden.  Nyere musikk og de store hits som har toppet listene vil selvsagt også bli å høre.

NYE LÅTER
Bandet kan også opplyse at de vil minst slippe 2 nye låter før den store sommerturneen starter  juni 2019.  Både Sindre og Arthur er godt i gang med skriving av nye sanger.  På siste album debuterte også Rune som låtskriver, og ryktene vil ha det til at han også er i gang med ny låt.

UNIK OPPLEVELSE
En konsert med Vassendgutane er en unik opplevelse.  Bandet leverer et show som få andre band i denne kategori kan  vise til.  Allsangen ”runger” i store haller og på de største festivalene når bandet spiller. Vi har hele tiden lagt vekt på kvalitet og det visuelle, dette satser vi på å forsterke ytterligere på ”Tidsreise” opplyser bandets manager.

​Band og crew er de samme som har fulgt bandet på turne i 2018. Stabilitet er en suksessfaktor, opplyser manager Alf Aarseth.

Vassendguta 2019:
Ernst Olav Brune - Trekkspill
Rune Brautaseth - Kassegitar og vokal
Sindre Aam - Vokalist og låtskriver
Alf Rune Melby & Lars Egil Vågseter - Steelgitar
Arthur Johan Bjørdal - Vokalist, låtskriver og kassegitarist
Frank Willy Utgård - Gitarist
Kim Erik Lillestøl - Trommer

Olsokdans med Bjørns Orkester
Olsokdans med Bjørns Orkester

Olsokdans med Bjørns Orkester 27. juli.
Kl. 22.00 - 02.00
(18 års aldersgrense)

Bjørns Orkester er blitt tildelt Gullskoenprisen som «Årets danseband». Og det er andre året Møre og Romsdals store dansebandcowboyer vinner denne prisen! En pris som avgjøres med publikums stemmer. Nok engang får Fræna-orkesteret bevis for at de er svært godt etablert i eliten blant norske danseband. Et annet poeng i Gullsko-sammenheng er at Bjørns Orkester er det eneste dansebandet fra Norges lange vestlandskyst som har vunnet denne prisen!

Populariteten skyldes ikke bare musikken, selv om den selvsagt er hovedsaken. Men her er også en gjeng joviale og omgjengelige musikere som er like populære blant publikum som blant musikerkollegaer over hele landet. Et ekstra beviset for dette fikk de altså i 2013 i form av både Gullsko som «Årets danseband» og fantastiske plasseringer på VG-lista Topp40! At Gullsko-troféet igjen havner i Bjørnenes klør kommer dermed ikke som noen stor overraskelse.

​Sjefen sjøl, Bjørn Kalvatsvik, er blant legendene med sine 46 år i bransjen! Resten av gjengen derimot er nærmest for ungfoler å regne. Men erfaring som dansebandmusikere har de i bøtter og kar likevel: Mathias og Johnny Kalvatsvik har spilt i Bjørns Orkester siden rett etter konfirmasjonsalderen, mens fjerde- og yngstemann Jan Erik Bang Småge feiret sine første ti år i orkesteret i 2014.